nosubject

Information

This article was written on 13 Mar 2012, and is filled under art, graphics+design.

Emma Ruth Levie

Emma Ruth Levie studeert aan de Beeld en Taal afdeling op de Rietveld. Tot 1 april hangen haar tekeningen in WeAreVoid en kan je ze opzoeken.

Je gebruikt vaak dieren in je tekeningen, vind je dieren mooier dan mensen?
Ik vind dieren niet per se mooier, maar er zijn zoveel verschillende soorten. Dat is leuk. Sommige hebben een mooie vacht andere hebben mooie patronen. In het echt ben ik allergisch voor bijna alle dieren, maar niet als ik ze teken, dat is ook fijn.Wat is je lievelingsmuziek om op te tekenen of teken je vaak in stilte?
Oe, dat is een moeilijke, over het algemeen zet is muziek op zodra dat kan, dus meestal niet in stilte. Als ik teken is het meestal wel een beetje rustige muziek, bijvoorbeeld Beirut, J.J. Cale, Metronomy of James Vincent McMorrowAls je alle dieren van de wereld als huisdier zou kunnen hebben, welke zou je kiezen?
Een pinguin, mag ik er ook twee? Dan wil ik ook een giraffe en eigenlijk ook nog een vogelbekdier. En een geitje.


Zou jij een indianendier voor ons willen tekenen?
Ik ga een luiaard voor jullie tekenen.


Klik hier om meer te zien van Emma, of hier.

Leave a Reply