nosubject

Information

This article was written on 23 Oct 2011, and is filled under music, party.

Current post is tagged

, , , , , ,

Belchique

Even tijd voor wat anders. De afgelopen paar weken zijn we een verloren muziekgenre ingedoken. Wat gabber voor ‘ons’ nostalgie betekent, is voor onze zuiderburen New Beat dat een eigen golf van beats, kledingstyle en dans meebracht.

Wat allemaal begon in een kleine studio in België, explodeerde binnen korte tijd over heel Europa. Heel lang heeft de hype niet geduurd, maar New Beat heeft zeker de hedendaagse housemuziek beïnvloed.

Tijd om New Beat te eren! Met je rug naar ADE en de neus naar museumnacht, stap op de Acid Train en blaas je laatste kunststoom af bij <nosubject> ft. SPACEGIRLS derde samenwerking in de Kring op 5 november.

Belchique!

RSVP ici sil vous plait!

https://www.facebook.com/event.php?eid=287233797968218

Leave a Reply