nosubject

Information

This article was written on 26 Sep 2011, and is filled under cities, party.

Current post is tagged

, , , , , ,

SPACEQUEEN

God save our gracious Queen,
Long live our noble Queen,
God save the Queen,
Send her victorious,
Happy and glorious,
Long to reign over us:
God save the Queen.

Blimey, wat is 2011 een wicked jaar geweest voor onze westerburen. Nu al.
Amy Winehouse is dood. Victoria Beckham heeft dan ein-de-lijk een meisje gekregen. The royal wedding, en dan niet die van Kate en William, maar die van Kate en Jamie Hince. Niet te vergeten de London Riots. De lyrics van The Smiths of Sex Pistols zijn nog nooit zo van toepassing geweest. Ook qua nieuwe artiesten heeft Engeland er een bunch heerlijke vernieuwingen uitgepoept. De Britse drie J’s, Jamie XX, James Blake en Jamie Woon brengen harten van menig muziekgeliefden op hol. Reden genoeg voor een London themed party. Daar waar de rebels dansen met Princess Di’s tiara, daar waar preppy schoolgirls zoenen met punkers, daar waar hooligans gooien met Engelse dropjes. Reden genoeg om dit bewogen land maar naar Amsterdam te brengen.
De pond staat sterk, watch out, flyers worden verspreid!

1 oktober De Kring en Club Up.

Tot die tijd blijven wij dansen in de metro!
liefs, SPACEGIRLS

Leave a Reply