nosubject

Information

This article was written on 24 Aug 2011, and is filled under love, music, party.

Current post is tagged

, , , , , , , ,

Ooh La La

SPACEGIRLS zijn een beetje verdrietig. Naast het feit dat het grote Lowlands festijn alweer voorbij is, waar het spelletje ‘zoek de spacegirl’ een groot succes was en waar <nosubject>’s Rutger Docter undercover ging tussen de knullen uit ‘t boerenlân, is dit druilerige weer aan de andere kant van het raam natuurlijk het laatste waar we op zitten te wachten eind augustus.

Op dit soort treurige dagen zet ik vaak country of folk muziek op. En dan niet Dolly Parton’s ‘Jolene’ of Rednex’ ‘Cotton-Eye Joe’ (als deze laatste niet direct een belletje doet rinkelen, zoek ‘m dan maar even op, het is stiekem toch best een klassieker).
Nee, ik heb het over echte Rockabilly country als Frankie Miller of Marvin Rainwater. Dus dan ga je op zo’n morning after even naar Youtube en wat vind je daar. Een classic. Een <nosubject> gerelateerde classic. Ooh LA LA. Justin Tubb.

Ik zie het allemaal weer positief in. Op 3 september gaat de zon weer schijnen, mannen worden weer mooier, vrouwer worden weer verleidelijker en de muziek weer zwoeler. Rutger Docter schudt ‘t hooi van zich af en de tunes van SPACEGIRLS zullen de heupen doen wiegen. En de liefde? Wow. SPACEGIRLS zijn compleet verliefd op <nosubject>.

Leave a Reply