nosubject

Information

This article was written on 01 Feb 2011, and is filled under art, daydreaming, fashion, photography.

LOVE PETROVSKY & RAMONE

Een van mijn favoriete onderwerpen, nee wacht het ís mijn favoriete onderwerp, de liefde. Er is veel over te zeggen en er zal nooit een laatste woord over gezegd zijn zolang de mens bestaat. Daarom houd ik het kort.
Een van mijn geheimen, een zwak voor de liefde. Op één of andere manier krijg ik er nooit genoeg van, is het verslavend en verslindend. Te afgeleid teistert het dagelijkse leven mij met vers vlees, alsof ik aan de lopende band sta. Hopeloos probeer ik haar diepheid te begrijpen of soms eventjes vast te grijpen, maar het schijnt niet te lukken.
Petrovsky & Ramone wisten met het filmpje hieronder heel eventjes mijn adem te benemen en hopelijk die van jullie ook. Met een fijn, maar leeg gevoel blijf ik achter en besluit ik stiekem het filmpje nogmaals te bekijken, samen staan we sterk…

Oscar Olima from Petrovsky & Ramone on Vimeo.

Voor meer fijne kiekjes kijk je op de website van Petrovsky & Ramone

Leave a Reply