nosubject

Information

This article was written on 24 Dec 2010, and is filled under music, summer in the air.

ÜBERHETE SUMMERMIX VOOR DIE KALTE KERST

Onze huisdeejay stond vandaag met fris gemoed op, keek uit het raam en zag dat de sneeuw nog steeds absoluut van geen wijken wil weten. Maar het deerde hem niet. Totaal niet. Vandaag stond namelijk in het teken van de Summer mix. Hij ontbeet stevig met een flinke bak erwtensoep en hierna ging hij spitten in zijn platencollectie op zoek naar zomerse warme tunes.

En het resultaat mag er zijn. Een Summer mix op trots op te zijn! Maar ook de zomer gaat niet alleen maar over rozen: naast zon en warmte gaat deze mix namelijk ook een beetje over onbeantwoorde en verbroken liefdes. Want dat hoort ook bij de zomer. Dat weet je dat vast. (geloof je dat niet? check de track titels dan, goddammit)

Veel luisterplezier en tot 8 januari in Studio /K!

Leave a Reply