nosubject

Information

This article was written on 28 Oct 2010, and is filled under daydreaming, emotions.

OMDAT HET MOET

Omdat we moeten leven, omdat we moeten werken, omdat we moeten liefhebben, omdat we moeten studeren, omdat we moeten geven, omdat we moeten nemen, omdat we moeten haten, omdat we moeten zeiken, omdat we verliefd moeten zijn, omdat we geliefde moeten zijn, omdat we moeten werken, omdat we licht moeten laten branden, omdat we boodschappen moeten doen, omdat we moeten overleven, omdat we schepen moeten verbranden, omdat we kinderen moeten krijgen, omdat we niet mogen binden, omdat we dingen mee moeten maken, omdat we moeten consumeren, omdat we aardig moeten zijn, omdat we slim moeten zijn, omdat we belangrijk moeten zijn, omdat we diploma’s moeten hebben, omdat we grenzen moeten hebben, omdat we regels moeten volgen, omdat we humor moeten hebben, omdat we muren moeten bouwen, omdat we vrij moeten zijn, omdat we geen pijn willen hebben, omdat we dingen moeten zien, omdat we interessant moeten zijn, omdat we ego├»stisch moeten zijn, omdat we talent moeten hebben, omdat we aandacht moeten hebben, omdat we mooi moeten zijn, omdat we iets moeten bereiken, omdat we gezond moeten leven, omdat we ons nuttig moeten voelen, omdat we mee moeten doen.

Soms zou ik willen spijbelen in het leven, zonder dat iemand het door heeft. Naar een plek waar alles kan en alles mag.

Een ontsnapping van het leven. <nosubject>

Leave a Reply