nosubject

Information

This article was written on 08 Oct 2010, and is filled under cities, love.

FINE…

Okay, okay je hebt gelijk. Ik ben al een poos niet geweest en ik heb je niets laten weten afgelopen zomer over hoe het met me ging. Het spijt me okay?! Mag ik er nog in?!

Die donkere dagen die er aan komen zijn echt niet altijd makkelijk hoor als je in je eentje bent. Jij hebt makkelijk praten! Er komen iedere dag mensen bij je naar binnen die zorgen voor gezelligheid en geborgenheid.

Ik bedoel, ik zie het wel en het is okay, maar ik wil graag deze winter weer opnieuw beginnen. Ik ben toe aan een periode van stilte, rust en bezinning. De winter gebruiken om na te denken, te koesteren en vooral liefhebben. Zwijgend samen doorbrengen bij jou of bij mij, terwijl je diep zucht van geluk en tevredenheid.

Ik wil weer de koude ochtend voelen terwijl ik naar je toe race op m’n roze mountainbike. Volledig buiten adem binnen stormen omdat ik altijd te laat ben. Proberen te volgen, maar altijd mijn eigen weg gaan.

Unlimited Health… Ik kom eraan!

Leave a Reply