nosubject

Information

This article was written on 11 Sep 2010, and is filled under colour, daydreaming, love, music, party.

VOLKSTUINTJE!

Nee, ik ga me niet inschrijven voor een volkstuintje in Amsterdam. Ik hou van groente, maar die van de groenteboer om de hoek bij Hugo de Grootplein zijn vers genoeg voor mij.

Het is de naam van alweer een nieuw festival! Je zou toch haast denken dat de lijst met festivals niet langer kan worden in dit kleine landje. Dat hebbie dan mis! Kasper, Merlijn en Wouter hebben het initiatief genomen om een nieuw festival te beginnen! Op onsvoorland.nl kan je alles lezen over dit fijne festivalletje.

De programmering is in mijn ogen redelijk onbekend (behalve The Benelux natuurlijk) maar dat is natuurlijk geen reden om niet te gaan! De enthousiaste benadering van de organisatie en het grappige verhaal, waar ik stiekem hardop om moest lachen, vond ik reden genoeg om vanmiddag een kijkje te gaan nemen in het Volkstuintje!

Het is mega ver weg ik geef het toe, maar soms moet je er iets voor over hebben!

Leave a Reply