nosubject

Information

This article was written on 22 Aug 2010, and is filled under colour, style+fashion.

TE LAAT VOOR EEN NO SUBJECT TAS? CHECK DE BAGS VAN SUSAN BIJL!

Wij houden van mooie tasjes. Zo zijn de allerlaatste <no subject> linnen tasjes aanstaande zaterdag nog te krijgen bij de <no subject> opening party van de nieuwe Kring. Maar wees er snel bij want deze collector items gaan hard!

En mocht je de 28ste toch net het laatste <no subject> tasje voor je neus weggegrist zien worden, dan raad ik je aan een kijkje te nemen op de website vanĀ  Susan Bijl. Haar kleurrijke bags mogen er ook zijn!

Zo loopt de beruchte <no subject> gangster en trendsetter Sue Doeksen er al jaren mee. Pas toen zij per ongeluk haar tasje bij mij liet liggen ontdekte ik hoe fijn ze eigenlijk zijn. Ze zien er meer dan cool uit, alles kan erin (ook je zomerjas en die fles prosecco voor in het park), je kunt het nog net om je schouder dragen EN je kunt ze handig aan je stuur hangen. Da’s pas nice! Er is vast wel een kleur voor jou bij. Makkelijk online te bestellen.

Leave a Reply