nosubject

Information

This article was written on 05 Jul 2010, and is filled under concepts, fashion.

FEMKE (AGEMA) IS COOL!

Architecturale vormen in de mode is totally happening. En ik hou er heel erg van. Maar toen iemand mij tipte over het werk van fashion designer Femke Agema, raakte ik in een andere wereld. Het is conceptueel, heeft een hoge esthetische waarde en toch wil ik het allemaal dragen. Maar wat Femke maakt is eigenlijk niet met woorden te omschrijven. Ik zal het dan ook niet verder proberen, maar ik raad je aan om zelf een kijkje te nemen op haar website!

Onlangs exposeerde en showde ze haar kleding in Maastricht bij Fashionclash 2010. Daarnaast is haar eigen kledinglabel ‘Pfff’ te koop bij Vezjun. Dat is dat heerlijke onafhankelijke winkeltje op de Rozengracht waar ik eigenlijk niet over zou moeten bloggen omdat ik het stiekem voor mezelf zou willen houden.

Geniet!

Leave a Reply