nosubject

Information

This article was written on 16 Jun 2010, and is filled under architecture, graphics+design, internet, photography, style+fashion.

FFFFOUND!

Heerlijk fototje dit van Danger Mouse, Sparklehorse en David Lynch. Je ziet overal op het internet dit soort toffe foto’s. Maar als je ze echt even nodig hebt voor inspiratie dan vind je ze vaak niet. Daarvoor is er de geweldige site FFFFound!

Op FFFFound! staat het beste beeldmateriaal van het internet verzameld. Iedereen verzamelt foto’s en plaatjes die zij mooi vinden. En die kan je dan weer in je eigen favorites plaatsen. Een strak simpel principe en zo ziet de site er uit ook uit: strak simpel. Een nadeeltje: je moet wel lid zijn om plaatjes te kunnen toevoegen en om ze als favoriet te kunnen opslaan. En lid worden is nogal moeilijk, met invites enzo. Maar kijken kan altijd. Bijvoorbeeld naar mijn FFFFound! stream.

Leave a Reply