nosubject

Information

This article was written on 10 May 2010, and is filled under graphics+design.

VETTE EXPO: SOUP MET SUE DOEKSEN

Yes I know, het is een beetje uit de buurt, maar voor de mensen die er toevallig zijn is dit echt een tip: in de Alleygallery in Hasselt is een vette expositie van Superoboturbo, Jellyfish! en Sue Doeksen! De opening was afgelopen vrijdag een succes. Je kunt er nog tot en met 3 juli terecht, dus als je bijvoorbeeld naar Pukkelpop gaat (ook Hasselt) of een weekendje Maastricht aandoet (doen mensen dat nog?) kun je hier even langs.

Vooral de website van Sue moet je echt even checken, ik ben al zo’n fan van haar werk; check die steeds terugkerende condoompjes. Want wie wil deze nou niet van achter de radiator zien opkomen? En ahhhhh, check dan toch ook nog even het filmpje van dit geweldige bestuurbare huisje!

foto van de expo (incl. Sue):

One Comment

  1. elise
    May 10, 2010

    AAAAAAAAAHHH vet leuk!!! Schattig bestuurbaar huisie! Ik zou willen dat die van mij dat ook was. Dan nam ik em mee op vakantie, en zette ik em overal neer. :D

Leave a Reply