nosubject

Information

This article was written on 11 May 2010, and is filled under money.

MUIZEN-WALHALLA

Als ik naar buiten loop lijkt het wel alsof mijn huis uit zichzelf een ander plekje op de wereld heeft gekozen. Een derdewereldland welteverstaan.

Mijn eerste naïeve gedachte: och die staking, dat valt best mee! Dat wordt één leuke grote kringloop op straat. Die gedachte gaat helaas niet op. Stinkende bergen met vies en vuil krijg ik van die staking!

Om het extra bont te maken hoorde ik op de radio (ja, die beluister ik nog steeds) dat ze doodleuk nog een weekje extra door gaan…

Over een week lopen de muizen, die normaal lekker bij iemand in de kelder zitten, vrolijk over straat van hun nieuwe territorium te genieten.  Met een lach en dikke buik van het volgevreten en voortgeplant de hele tijd, kijken ze vanaf een onze eigen berg vuiligheid vol smaad naar ons, zij die paniekerig het vuil proberen te ontwijken.

Toch leuk al die acties van die ondernemers die zelf een vuilniswagen huren, hardloop groepjes die met zakjes en handschoentjes de viezigheid uit de binnenstad verzamelen, maar alsjeblieft! Geef toe dat we die lieve vuilnismannen en misschien een enkele vrouw nodig hebben! ECHT nodig! Ze werken hard en houden onze straten op een soort van fijne smetvreesachtige manier schoon.

Ik weet niet hoelang ik het volhoud in de stad. Misschien blijf ik uit ellende wel de hele week binnen…

PIEP….

2 Comments

  1. admin
    May 11, 2010

    Heel geestig dit!

  2. Lil
    May 12, 2010

    I agree!! lekker bezig schat!

Leave a Reply