nosubject

Information

This article was written on 07 May 2010, and is filled under marketing, money, music.

FREE ADVICE

<no subject>

New Talent Portfolionights is een initiatief van Streetlab, BLEND en MassiveMusic en 19 mei is alweer de 6de editie in Pakhuis de Zwijger. Zij stellen hun professionele netwerk open voor jonge talentvolle mensen om hen van advies te voorzien voor hun toekomstige carrière.

Blablabla saaahaai denk je misschien, maar niets is minder waar. Deze beste professionals geven op 19 mei GRATIS advies en kan je dus met je portfolio, demootje of je laptop onder je arm  richting ‘t Pakhuis, om hier informatie in te winnen over allerlei facetten uit de muziekindustrie. De grote ‘music masters’ zelf zitten hier namelijk!

Altijd al willen weten hoe je als muzikant het popcircuit binnenkomt? Of wil je gewoon tips en truks hebben voor je eigen label. Dan kan je het deze avond zelf aan de ‘profies’ vragen, tijdens een speeddate met een labelbaas, programmeur of boeker.

Wie van deze beste mensen tegenover je plaatsneemt zal een verrassing tot die avond blijven. Da’s maar goed ook, want dat houdt het leven lekker spannend!

Leave a Reply