nosubject

Information

This article was written on 14 May 2010, and is filled under hulahoop, love, music, party.

CRAZYBIRDS…. SOUNDSYSTEM!

Nee nee niet de gekke vogel ziekte… Natuurlijk praten we hier over hét muziek blog Crazy Birds. Het team van Crazy Birds gaan dit weekend offline een debut maken als Crazy Birds Soundsystem bij de één-na-laatste editie van <no subject> voor de grote verbouwing van De Kring.

Crazy Birds is een dagelijks geupdate blog dat nieuwe artiesten, bands en muzikale trends volgt, en ook ontwikkelingen op het gebied van kunst, cultuur en lifestyle niet schuwt. Dit keer gaan ze dus de muziek kennis met ons delen in real life!

De Crazy Birds staan natuurlijk niet alleen te draaien. dj Edo Salgado en resident Rutger Docter zullen de avond gaan maken met juweeltjes, klappertje en onbekende b-kantjes. vj Blackbird Badger zal haar liefdevolle trukendoos open trekken en hoelahoopster Iskesings a.k.a Laura de Zanger zal met haar performance door een ringetjes te halen zijn.

Laat dus weten of je aanwezig bent… Zie je in de Kring!!!

Leave a Reply