nosubject

Information

This article was written on 16 Apr 2010, and is filled under Uncategorized.

ZWETENDE NACHTEN

<no subject> is dol op de nieuwste mix van dj Ken (a.k.a. Xavier Vega, yes the one and only) en is blij dat hij 17 april de Kring warm draait.

Inderdaad, dj Ken stond als 12-jarige jongen al te draaien in die eerste echte club van Amsterdam. Maar dat verhaal kennen we nu wel. Belangrijker is dat Ken nu een muzikale smaak heeft die precies bij <no subject> past: van jazz naar disco, van funk naar soul en van pop naar house.

<no subject> is ook Rutger Docter, dit lentekind is de belichaming van <no subject>. Als resident dj is zijn stijl te beschreven als deep house & electronica pop, die met hart en passie de dansvloer op wordt gestuurd.

De visuals zijn deze avond van Judocus. Hij staat bekend om zijn ‘ambient’ muurvullende diaprojecties. De hele Kring zal dan ook gehuld worden in een unieke wereld van visueel genot.

Ook deze maand zal er weer een charmante doch door- en doorstrenge doorbitch onder aan de trap van de Kring staan. Dus vergeet je niet aan te melden via Facebook zodat je in ieder geval langs de rij kunt!


Leave a Reply