nosubject

Information

This article was written on 13 Mar 2010, and is filled under graphics+design, music, party.

NOSUBJECT.ME: LOOK AT THIS!!

Met gepaste trots presenteert <nosubject> een mooi filmpje gemaakt door Vj Blackbird Badger voor de aankomende editie van <nosubject> in de Kring.

Vergeet niet je naam door te geven op de event pagina van <nosubject> op Facebook, zo bespaar je jezelf een uurtje in de rij.

20 maart gaan Edo, Mark en Rutger tijdens <nosubject> als een gouden trio de lente nacht tegemoet. De ‘Rutger-Edo-Mark’ carrousel zal de Kring voorzien van een spetterend back2back2back optreden. De calypso tech van Mark en Edo lenen zich prima voor een samensmelting met deep house & electronics van Rutger Docter.

Free rider Edo Salgado heeft na 4 maanden reizen eindelijk besloten om terug te keren naar thuisbasis Amsterdam! Salgado en Fader runnen samen het label Elevator People. Terwijl zijn partner in de hangmat lag, heeft Mark niet stil gezeten. Hij zal dan ook zijn nieuw verworven status van wereld beroemde Redbull Music Academy held testen op het <nosubject> publiek. Tijdens dit tweeweekse event heeft hij warm gedraaid voor niemand minder dan Maurice Fulton en Morgan Geist!

Vj Blackbird Badger overdondert met haar authentieke video stijl. Gevoelens barsten los en als een rendier in de koplampen van een DAF truck wordt je geraakt en gehypnotiseerd door haar beelden.

Leave a Reply