nosubject

Information

This article was written on 24 Nov 2009, and is filled under music, party, persons fameux, pointless.

3 days after the night before: the launch party.

Het publiek stroomde opeens massaal binnen (want wie wacht er nou niet tot het droog wordt?) en de jongens van Go Back to the Zoo brachten twee gigantische opgezette adelaars de Kring binnen. Dat was het teken waar iedereen op wachtte: het kon losbarsten.

Go Back To The Zoo (net door Esquire uitgeroepen tot best geklede band) gaven een optreden waar de rock&roll energie van af spatte. Iedereen werd diepgelukkig van de door Aisha&Elise gemaakte <no subject> characters, die trots op de borst werden gespeld. Rutger Docter draaide een set die house, pop en electronica perfect samenbracht en waarop gedanst werd. Uitzinnig bij vlagen.

Kortom, het was vet. Klik hier voor de fotos (by Monique v.d. Poel).

Leave a Reply